Tidak lama lagi!

PKNS Dan Gamuda Antara Pemaju Hartanah Tawar Pakej Menarik

May 19, 2023

PETALING JAYA: Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) antara syarikat hartanah yang bakal memeriahkan pameran Harta Tanah Bumiputera (BPEX) 2023.

PKNS yang ditubuhkan pada 1964 di bawah Enakmen Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (1964) sebagai badan berkanun dan agensi pembangunan bagi negeri Selangor.

Syarikat ini dikenali dalam kalangan pemaju dan pembeli hartanah kerana sejak penubuhannya, PKNS telah mewujudkan kuota penjualan hartanah bagi bumiputera sebanyak 70 peratus dan bukan bumiputera 30 peratus.

Bukan itu sahaja, PKNS turut memberi peluang kepada rakyat Selangor memiliki hartanah berkualiti dengan harga berpatutan.

Selain PKNS, turut hadir ke BPEX 2023 adalah Gamuda Land (Botanic) Sdn Bhd antara pemaju perumahan yang terkenal di Malaysia.

Gamuda Land menerajui pembangunan perbandaran bersepadu yang direka dengan keharmonian alam semulajadi.

Antara kejayaan mereka termasuklah Bandar Botanic, Klang, projek Residensi eksklusif Valencia dan Gamuda Cove.

Selaras dengan fokus BPEX yang ingin membantu rakyat bumiputera mendapatkan rumah pertama dengan mudah, Perbadanan PR1MA Malaysia turut dijemput ke BPEX 2023 nanti.

Objektif PR1MA jelas untuk membangunkan rumah moden dan selesa serta mampu milik untuk golongan berpendapatan sederhana.

Pada pameran BPEX nanti skim PR1MA akan menawarkan rumah sewa beli kepada bakal pembeli rumah. Rumah yang telah siap akan disewa terlebih dahulu kepada pembeli sebelum mereka bersetuju untuk membelinya kemudian.

Dalam pada itu, banyak lagi kemudahan dan tawaran hartanah yang boleh dinikmati para pengunjung BPEX 2023. Justeru, anda semua dijemput untuk menghadiri BPEX 2023 secara percuma yang bakal berlangsung pada 27 dan 28 Mei ini di Dewan 3, Pusat Pameran Mid Valley (MVEC).

Sumber : https://sumberkini.my/bpex-pkns-dan-gamuda-antara-pemaju-hartanah-tawar-pakej-menarik/

Copyright © 2017-2024 BPEX by MARVEL MANAGEMENT COMMUNICATION SDN BHD 
(formerly known as Medimesra Care Management Sdn Bhd). All Rights Reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram